"Ovo je najveći razlog što i dalje igram": Đoković poslao moćnu poruku iz Šangaja
Novak Đoković, Foto: Hector RETAMAL / AFP / Profimedia

NAPRED, MAJSTORE

"Ovo je najveći razlog što i dalje igram": Đoković poslao moćnu poruku iz Šangaja

Nije krio oduševljenje

Objavljeno: 14:15h

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković rutinski je obezbedio plasman u četvrtfinale Mastersa u Šangaju, pošto je pobedio Rusa Romana Safiulina sa 6:3, 6:2.

Srpski as nije krio zadovoljstvo posle nove sjajne partije.

- Blizu desetke! I prošli mečevi i ovaj danas su prošli dobro, uživam na terenu, kad igrate dobro, osećam se dobro. Ima mnogo uživanja kad se udara lopta na terenu. Ovakvi mečevi su najveći razlog zašto i dalje igram, zašto se i dalje takmičim. Verujem da mogu da igram na visokom nivou i održavane konstantnosti, van terena se lepo provodim, kineski navijači su neverovatni, toliko strasti i posvećenosti turniru... Neverovatno.

Otkrio je Nole da je dobio i brojne poklone.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Wang Xiang / Xinhua News / Profimedia

- Obožavaju da daju poklone i mnogo sam dobio, biće i još jedan dodatnih kofer. Moji klinci su dobili poklona ovde, jako sam zahvalan ovde, pokušaću sve da ponesem kući. Jako mi je drago zbog njihove ljubavi.

Potom se oglasio i na srpskom.

- Mislim da su jučerašnji meč i ovaj današnji, dva meča zaredom najbolja u poslednjih nekoliko meseci od Olimpijskih igara. Nisam igrao na ovom nivou i jako me raduje činjenice da ovako jako dobro igram i da se osećam na terenu, to je cilj, doći do ovog nivoa i održati kontinuitet u visini zadatka, bistrini uma na terenu da donosim odluke veoma brzo i da se ne umaram previše protiv igrača kao Safijulin jer je u sjajnoj formi. Mislim da sam odgirao sjajno. Sutra imam slobodan dan, spremam se za četvrtfinale i nadam se najboljem.

Bonus video:

01:08

Zezanje do suza - Novak i Grigor pravili šou

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.